19 de desembre 2013

2n d'ESO. Anàlisi de les escultures: Alexander Calder

L'escultura de la Laia ens la ha presentat com una escultura de metall que estaria al centre d'una font.
No la coneixeu encara, però hi ha una escultura que recorda la seva proposta i que visitarem aquest curs quan anem a la Fundació Miró. Es tracta de l'escultura de mercuri de l'artista Alexander Calder
Aquesta obra va ser creada l'any 1937 com a homenatge al poble miner d'Almaden per la seva resistència durant la guerra civil espanyola. Va ser exposada al pavelló espanyol a París juntament amb el Guernika de Picasso:


Font de mercuri. Alexander Calder. 1937. Fundació Miró


Laia Puig, 2n C

Alguns de vosaltres m'heu demanat si podíeu enviar altres imatges o propostes durant les vacances, i tant que si! les podeu enviar al mateix correu.

Si voleu consultar pàgines web d'escultors podeu visitar la pàgina del Site dedicada a aquesta activitat a la que també podeu accedir a través d'aquest enllaç:
https://sites.google.com/site/delplaalvolum/eines-i-recursos-1/artistes

I com a darrer comentari d'aquest treball us volia felicitar per la qualitat de les propostes i el grau d'implicació que heu tingut durant l'activitat. Com alguns de vosaltres heu comentat algunes de les maquetes que heu creat podrien estar en espais públics com a escultures si es construïssin a l'escala correcta amb materials perdurables.